Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Conference – European enlargement: new opportunities for research funding

The event which will take place in Bonn on Thursday, March 7th, 2002 aims to provide a forum for the exchange of experiences between scientists. The conference is organised by the Representation of the European Commission in Bonn in cooperation with the Federal Ministry of Education and Research, the European Liaison Office of the German Research Organisations and the City of Bonn.

For more information and to download the registration form, please visit the site:
http://www.dlr.de/isa/events/07_03_02

Source: ISA- Newsletter No.2 / 2002