Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Premiul E-Idea (informatica)

Premii oferite: Premiul I in valoare de 1000$ !

Denumire:
e-Idea – Concurs National pentru Tineret

Idei de Produse – Program

Organizatori:

office@aries.ro; aries@hades.ro
media@mcti.ro
idea@bestbc.pub.ro
contact@basepoate.ro

Perioada: 26 Septembrie 2002

Loc desfasurare: ROMEXPO

Scopul Proiectului: Promovarea si mediatizarea ideilor/produselor studentesti si nu numai, in domeniul IT!

Cui se adreseaza: Orice tanar (elev, student, absolvent – Varsta maxima 27 de ani ).

Modalitati de inscriere:

Pentru a participa la concurs este necesar completarea unui formular de inscriere disponibil in pagina WEB, sau trimiterea unui email ce contine datele dvs (intr-un format standard pe care il puteti obtine prin download) la adresa: administrator@aries.ro sau aries@hades.ro. Download formular .

Informatii generale: Concursul se desfasoara in paralel cu expozitia BINARY’2001 (26-28 Septembrie).
Propunerile vor fi cuprinse intr-un catalog, care va fi distribuit catre firme si investitori si catre comisia de evaluare a competitiei.
In afara participarii in competitia pentru premiile nationale, concurentii vor avea posibilitatea de a se intalni cu potentiali investitori, sau cu firme interesate pentru dezvoltarea in colaborare a ideilor/produse propuse.

Propunerile depuse de candidati vor trece prin 3 etape de evaluare:

Etapa I: Preselectie – In aceasta etapa vor fi selectate de catre asociatiile studentesti, numai acele idei care contin aspecte inovative. Lista proiectelor calificate va fi disponibila, pe acest site, incepand cu data de 10 Septembrie 2002. Propunerile selectate vor fi publicate in catalogul manifestarii.

Etapa II: Selectia finala – In aceasta etapa vor fi selectate, de catre comisia constituita de ARIES , propunerile care vor intra in competitie pentru premii. Candidatii selectati in aceasta etapa vor fi invitati in ziua de 26 Septembrie 2002, pentru discutii cu potentiali investitori. Lista proiectelor calificate va fi disponibila, pe acest site, incepand cu data de 10 Septembrie 2002.

Etapa III: Premierea – Festivitatea de premiere va avea loc in data de 26 Septembrie 2002

Deadline: Termenul limita pentru depunerea dosarelor de participare este: 10 August 2002 .

http://www.aries.ro/binaryro_e-Ideea.html