Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Thermal Diffusion Bibliography 1965 – 1995

Domenii publicaţii > Fizica + Tipuri publicaţii > Carte

Autori: Gheorghe VASARU

Editorial: ITIM Cluj-Napoca, Romania and Nagoya University, Japan, p.276 pp, 1996.

Rezumat:

Aceasta a doua bibliografie asupra termodifuziei reprezinta compilarea publicatiilor din acest domeniu pentru perioada 1965 – 1995. Ca si in prima bibliografie asupra termodifuziei, relativ la perioada 1856 – 1965, cele 1827 de titluri au fost aranjate cronologic si apoi alfabetic dupa primul autor.
Aceasta lucrare mai contine un Indice de autori si un Indice de subiecte.
This second bibliography contains a comprehensive compilation of references from scientific and technical literature on thermal diffusion for the period 1965 – 1995 (1827 references), arranged chronologically and then alphabetically according to the leading author. In order to make this bibliography more useful for those interested in this transport phenomena, an Author Index and a Subject Index have been supplied.

Cuvinte cheie: Termodifuzie, Separari de izotopi, Bibliografie // Thermal Diffusion, Isotope Separation, Bibliography

URL: https://www.ad-astra.ro/g.vasaru