Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

JSRI no. 6

Avem bucuria de a va anunta aparitia numarului 6 al revistei on-line Journal for the Study of Religions and Ideologies. Tematica numarului este Gen si/in ideologii. Numarul a beneficiat de contributiile autorilor si autoarelor: Mihaela Mudure, Diana Cotrau, Raluca Popa, Theodora Vacarescu, Halleh Ghorashi, Stefania Mihalache, Mihai Lucaciu, Alina Isac, Mihai Albu, Emil Moise, Ion Cordoneanu, Mihaela Frunza, Sandu Frunza, Aurel Bumbas-Vorobiov, Iulia Iuga, Gabriel Leanca, Raluca Ciurcanu, Ovidiu Podar, Michael Jones si Marius Jucan.

Journal for the Study of Religions and Ideologies este prima revista din România inclusa in Arts & Humanities Citation Index si Current Contents: Arts & Humanities. Evaluarea revistei a fost realizata de ISI (Institutul pentru Stiinta Informarii, Philadelphia, USA), care monitorizeaza revistele ce constituie principalul curent in cercetarea actuala.

JSRI este publicata de Seminarul de Cercetare Interdisciplinara a Religiilor si Ideologiilor si de SACRI (www.sacri.ro). Revista JSRI apare de trei ori pe an, in limbile româna si engleza si cuprinde texte din domeniile stiintelor umaniste si sociale. Toate materialele aparute in revista sint revazute de specialistii din Consiliul Consultativ. Pentru detalii referitoare la tematica numerelor viitoare, consultati site-ul revistei:

http://hiphi.ubbcluj.ro/JSRI