Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Conferinta Asociatiei Sociologice Romane

Stimati Colegi,

Revenim cu noi informatii referitoare la Conferinta Asociatiei Sociologice Romane (A.S.R.) care va avea loc la Cluj in perioada 7-8 mai 2004.

Va transmitem cateva precizari importante legate de organizarea Conferintei A.S.R.

1. Tema conferintei este: Romania sociala. Drumul schimbarii si al integrarii europene.

2. Programul general:

vineri 7 mai, dimineata: deschidere, sesiune plenara;

vineri 7 mai, dupa masa si sambata 8 mai dimineata – comunicari pe sectiuni

sambata la pranz: inchidere, concluzii

3. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita pana in data de 26 martie titlul comunicarii, un scurt rezumat (pentru a putea incadra comunicarea intr-o sectiune) si adresa de e-mail.

4. Numarul si tematica sectiunilor se vor stabili si in functie de continutul comunicarilor primite. Deocamdata se prefigureaza sectiuni pe teme ca: migratia, dezvoltarea rurala, invatamantul sociologic, demografie, comunicare si politica, interdisciplinaritate. Am fi bucurosi daca o persoana sau o instituie isi asuma responsabilitatea de coorganizare pentru o sectiune.

5. Intentionam sa deschidem o pagina pe site-ul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala din Universitatea Babes-Bolyai, destinata Conferintei, pentru a transmite alte informatii.

Decan,

Prof. dr. Traian Rotariu

Va asteptam raspusurile si intrebarile la:conferinta@email.ro sau ubbconferinta@yahoo.com.