Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Deveniti evaluatori CNCSIS!

Stimata doamna/ Stimate domnule,

In contextul alinierii cercetarii stiintifice romanesti la standardele internationale ale cercetarii si pentru implementarea strategiei de dezvoltare a Invatamantului Superior si Cercetarii din Romania, Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior (CNCSIS) isi propune realizarea unei baze de date cu Experti/ Experti evaluatori CNCSIS cu profesori/ cercetatori care isi desfasoara activitatea in strainatate.

In cazul in care considerati oportuna pentru activitatea dvs., participarea ca expert evaluator la activitatile CNCSIS, va rugam sa completati formularul standard de la adresa
http://www.cncsis.ro/cv_strain2004.php

Asteptam cu interes aplicatiile dumneavoastra. V-am fi recunoscatori daca veti face cunoscute aceste informatii si altor colegi ai dvs.

Persoana de contact: Ruxandra Todoran, telefon: 30 71 935 , Email: ruxandra.todoran@uefiscsu.ro, office@uefiscsu.ro

Magda Crangasu
Sef Departament Finantarea Cercetarii

Unitatea Executiva pentru Finatarea Invatamantului
Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare- UEFISCSU
Schitu Magureanu nr. 1, sector 5
Bucharest, Romania

phone: 004-021-3071931
fax:004-021-3071939
www.cncsis.ro
www.uefiscsu.ro