Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Cum mă pot înscrie în baza de date a cercetătorilor români?

1. Va inscrieti pe site in panoul din stanga sus, sau la adresa https://ad-astra.ro/wp-login.php?action=register

2. Inscrierea dumneavoastra va fi aprobata de administratorul sitului intr-un timp scurt. Veti primi o confirmare pe email.

3. Editati profilul personal. Dupa ce l-ati finalizat, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office@ad-astra.ro, pentru a ne asigura ca sunteti cercetator. Pentru a evita SPAM-ul, daca profilul dumnevoastra nu este completat cu macar cateva date din care sa intelegem ca sunteti  cercetator, s-ar putea sa stergem inregistrarea dupa cateva zile.

4. Dupa ce va aprobam profilul, veti putea adauga articolele dumneavoastra sau stiri si evenimente pe situl principal. Lucrarile proprii, publicate, se introduc in baza de date cu „Adauga articol”. Se introduce titlul, sumarul, datele de jurnal si categoria (care este obligatorie si care se selecteaza de la Publicatii proprii, atat domeniul cat si tipul). Dupa aceea, fiecare publicatie se trimite spre aprobare. Articolele proprii vor apare in pagina proprie („Profilul meu” in pagina principala)

5. Pentru a fi public profilul personal, impreuna cu articolele publicate, se selecteaza „Who’s who” in pagina de profil.

6. Puteti publica si un „Eveniment”, „Stire” sau „Oportunitate de finantare”.  Acestea nu apar la pagina de profil, ci pe pagina principala a sitului. Si acestea se trimit la aprobare pentru a fi publicate.