Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Centrul International de Biodinamica (www.biodyn.ro) angajeaza: Masterand-Student doctorand/Asistent cercetare /PostDoc In domeniul: Caracterizarea Electrofiziologica a Transportului Membranar

Centrul International de Biodinamica (www.biodyn.ro) angajeaza:
Masterand-Student doctorand/Asistent cercetare /PostDoc
In domeniul: Caracterizarea Electrofiziologica a Transportului Membranar

Tematica: Caracterizarea transportului membranar in conditii normale si patologice (inclusiv mediu lipidic alterat/modificat);

Spectroscopia de impedanta, tehnici de voltage clamp (TEVC, TOVC), tehnici de electrofiziologie cu microelectrozi & analiza de zgomot vor fi utilizate impreuna cu instrumentele de varf existente in centru.

Experienta in culturi celulare este obligatorie!

Experienta postoctorala de minim 2 ani si publicatii relevante sunt necesare pentru a ocupa o pozitie de cercetator principal.

Centrul International de Biodinamica este un centru de cercetare de varf in Romania care ofera un mediu de lucru de nivel international si oportunitati de mobilitate cu laboratoare din centre de referinta din lume. Centrul dispune de peste 1000 m2 spatii de laboratoare si training intr-un sediu modern situat in centrul Bucurestiului.
Facilitatile experimentale permit dezvoltarea si caracterizarea platformelor de bioanaliza, cultivarea de celule si tesuturi si cuprind :
Microscopie TIRF, spectroscopie de impedanta, echipamente pentru analize electrochimice & SPR.

Toate posturile vor avea contracte pe termen determinat (2 ani cu posibilitate de prelungire pe durata nedeterminata) pachetul salarial fiind extrem de atractiv, in functie de cunostinte si performante, in conformitate cu grila de salarizare a cercetarii romane.
Pentru a aplica va rugam sa trimiteti : cv, scrisoare de intentie, si 2 referinte la: egheorghiu@biodyn.ro