Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

55% din evaluatorii PNCDI II şi 54% din evaluatorii programului Parteneriate nu au publicat niciun articol ISI în ultimii 5 ani

Dintre cei 4522 de evaluatori înscrişi în baza de date experti-cdi.ro pentru evaluarea proiectelor PNCDI, 2480 (54,84%) nu au publicat niciun articol indexat ISI în ultimii 5 ani.

Lista persoanelor înscrise ca evaluatori se găseşte la http://www.experti-cdi.ro/inscrieri/on-line_intro.php (faceţi o căutare fără a introduce nimic în formular).

Este posibil ca nu toate aceste persoane să fi participat efectiv la evaluări.

Din cei 691 de evaluatori care au participat efectiv la evaluarea proiectelor din programul Parteneriate, competiţia 2007, 371 (53,69%) nu au publicat niciun articol indexat ISI în ultimii 5 ani.

Lista evaluatorilor programului Parteneriate este publicată la
http://www.cnmp.ro:8083/pncdi2/program4/documente/evaluatori_iunie_2007.pdf

Lista persoanelor care au participat la evaluarea proiectelor din programul Idei a fost făcută publică în jurul datei de 04.10.2007 la http://www.cncsis.ro/PNCDI%20II/Idei/Lista%20expertilor_evaluatori_care_au_evaluat_IDEI.htm , dar nu mai este accesibilă în prezent.