Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

International Journal of Computers Communications & Control (IJCCC)

International Journal of Computers, Communications & Control (IJCCC)
Int. J. Comput. Comm. Contr.
ISSN 1841 – 9836; E-ISSN 1841 – 9844
Founders: I. Dzitac, F.G. Filip, M.-J. Manolescu

Publisher: Agora University Editing House – CCC Publications
Licensed partner: EBSCO Publishing

Started in 2006, IJCCC is a quarterly peer-reviewed journal (4 issues/year: March, June, September, December), print & online.
IJCCC is directed to the international communities of scientific researchers from the universities, research units and industry.
On 2008-03-20 IJCCC summarized more than 1000 pages and 100 papers in 10 issues and has been included in Master Journal List of Thomson Reuters Database.
Since 2008-05-19 IJCCC is covered in Science Citation Index Expanded & JCR (ISI Thomson Reuters).
IJCCC offer free access to the full text of all published papers, available online at http://www.journal.univagora.ro