Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Modular Control System for a Magnetic Levitated Stage

Domenii publicaţii > Stiinte ingineresti + Tipuri publicaţii > Articol în revistã ştiinţificã

Autori: Mitica Caraiani, Jeong-woo Jeon, Hyeon-seok Oh

Editorial: Journal of Control Engineering and Applied Informatics, Vol. 10, No 2, 2008.

Rezumat:

We developed a magnetic levitated stage system, which allows precise positioning in six DoFs, with only one mover. It requires control of force in many points. Besides, the number of controlled points can vary with the travel range. For these reasons, a modular concept for the control and driving system is required. The paper presents the way in which the modularity is obtained in terms of control algorithm, embedded computing and driving.

Cuvinte cheie: magnetic levitation, embedded computing, position control

URL: http://ceai.srait.ro