Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi de cercetare in Stiintele Pamantului

Departamentul de Cercetare al Facultatii de Geografie si Geologie din Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi, Romania angajeaza pe baza de competitie un cercetator stiintific III (doctor in Geologie, specializarea Geochimie) si un asistent de cercetare (absolvent de Geografie si doctorand in Geografie).
Pentru postul de asistent de cercetare candidatii trebuie sa fie inscrisi la doctorat, iar pentru postul de cercetator stiintific III candidatii trebuie sa aiba doctoratul finalizat.
Candidatii la concurs vor depune la Serviciul Resurse Umane al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, B-dul Carol I nr.11, pana la data de 31 martie 2009, cererea de inscriere insotita de actele legale prevazute de Legea 319/2003.