Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Colaborare pentru un proiect de cercetare

In atentia studentilor si absolventilor facultatilor de medicina, farmacie, biologie, chimie sau fizica

Institutul de Biologie si Patologie Celulara Nicolae Simionescu,
str. B.P. Hasdeu nr. 8, sector 5, Bucuresti,

cauta colaborator pentru un proiect de cercetare
in cadrul temei:
Studiul proteinelor integrale ale jonctiunilor stranse dintre celulele endoteliale,
responsabil Dr. Ciprian Neagoe.

Candidatul care va fi selectat are urmatorul profil:
– de preferinta, este student la masterat sau doctorand aflat la inceputul stagiului doctoral;
– isi doreste sa participe la un proiect de cercetare stiintifica intr-un mediu stimulant si intr-un colectiv cu prestigiu international.
Dupa selectare, va fi membru in echipa de cercetare care va prezenta un proiect la competitia de anul acesta pentru a obtine finantare din partea Consiliului National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior.
Selectia candidatilor se va face la sediul institutului intre 12 si 20 ianuarie 2010, intre orele 9 si 16 si va consta intr-un interviu si o proba scrisa. Candidatilor li se va cere sa prezinte modul cum considera ei ca pot sa contribuie la realizarea proiectului. Cunoasterea tehnicilor de biologie moleculara constituie un avantaj.
Pentru detalii, va rugam sa contactati responsabilul de proiect la adresa de e-mail: ciprian.neagoe@icbp.ro