Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Call for papers – JSRI – Religious Minorities in Central and Eastern Europe

Revista Journal for the Study of Religions and Ideologies solicită articole pentru numerele ce urmează a fi publicate în anul 2011.

Al treilea număr special are tema: Religious Minorities in Central and Eastern Europe at the Beginning of the Third Millenium (data limită: 1 februarie 2011).

JSRI este o revistă de studii religioase care încurajează abordarea interdisciplinară a temelor, din prisma următoarelor domenii: filosofia religiilor, etică, filosofie politică și științe politice, antropologie, sociologie, dialog interreligios și teoriile comunicării. Toate articolele trebuie să exploreze dimensiunea religioasă a problemei abordate.

JSRI este o publicație on-line editată de SCIRI (Seminarul de Cercetare Interdisciplinară a Religiilor și Ideologiilor – http://sciri.wordpress.com) și de SACRI (Societatea Academică de Cercetare a Religiilor și Ideologiilor – www.sacri.ro). Este o publicație academică peer-review ce se adresează profesorilor și tinerilor cercetători interesați de studierea religiilor și ideologiilor.

JSRI este indexată în ISI Web of Science, Arts& Humanities Citation Index, SCOPUS, Pro-Quest, EBSCO, DOAJ și în alte baze de date internaționale.

Înainte de trimiterea lucrării lor la JSRI, autorii sînt invitați cordial să consulte secțiunea Authors Guideline de pe site-ul revistei, http://jsri.ro/new/?Author_Guidelines

Informații de contact:
Mihaela Frunza
Universitatea Babes-Bolyai, Departamentul de Filosofie
M. Kogalniceanu no. 1, sala 131
400084 Cluj, Romania
Email: s_c_i_r_i(at)yahoo(dot)com
www.jsri.ro