Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Burse Postdoctorale Cluj

Mon, September 20, 2010 5:58:28 PM
Burse postdoctorale Cluj

From:
Remus Gabriel Anghel

View Contact
To: anthropo_ro@yahoogroups.com
Program Postdoctoral in Migratie, Identitate si Cetatenie
In cadrul proiectului “Stiintele socio-umaniste in contextul evolutiei globalizate – dezvoltarea si implementarea programului de studii si cercetare postdoctorale” POSDRU 89/1.5/S/61104, Institutul Pentru Studierea Problemelor Minoritatilor Nationale din Cluj-Napoca lanseaza burse postdoctorale in domeniul migratiei, etnicitatii si cetateniei. Proiectele de cercetare sau publicatii pot sa acopere o tematica vasta; cu toate acestea programul sustine in special tematici legate de identitate etnica si cetatenie. Incurajam realizarea de proiecte de cercetare sau publicatii referitoare la Europa de Est.

Pentru mai multe informatii vizitati va rog www.ispmn.gov.ro.