Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Apel pentru evaluatori ARACIS

Deoarece, pentru anumite domenii de studii, RNE nu are un număr suficient de evaluatori, în ultima ședință, Consiliul ARACIS a decis completarea Registrului Național al Evaluatorilor prin organizarea unei noi sesiuni de evaluare, în perioada 28 martie – 8 mai 2011.

Astfel, în perioada 28 martie – 11 aprilie, platforma online (pfe.aracis.ro) va fi redeschisă pentru înregistrare și evaluare, urmând ca în perioada 12 aprilie – 8 mai aceasta să fie redeschisă numai pentru evaluare. Vă reamintim că toate informațiile necesare înscrierii și evaluării online pot fi găsite în manualul de utilizare al platformei.

De asemenea, problemele de ordin tehnic sau de altă natură pot fi semnalate la adresa: departament.acreditare@aracis.ro.

http://www.aracis.ro/latest/single/view/informare-5/22/