Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Academia Romana acorda premiul „Traian Vuia” domnului Florentin Smarandache

The Romanian Academy has awarded the „Traian Vuia” prize to Mr. Florentin Smarandache for his work on „The neutrosophic logic and the fusion of information in technical sciences”.

Traian Vuia was a renowned Romanian inventor and aviation pioneer who lived most of his active life in France. He was involved in establishing the „National Committee of Romanians from Transylvania” in 1918 and was active in the French Resistance during World War II.

The presidency of the Romanian Academy awarding the prize includes:

Ionel Haiduc (President)

Dan Berindei (Vicepresident)
Cristian Hera (Vicepresident)
Marius Sala (Vicepresident)
Ionel Valentin Vlad (Vicepresident)

Paun Ion Otiman (Secretary General).

See for details:

http://www.acad.ro/

http://www.acad.ro/com2011/pag_com11_1215.htm

http://blog.ad-astra.ro/2011/12