Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Până la 50 000 $ în capital pentru lansarea afacerii – Intel Business Challenge

Inscrie-te pana la 7 mai 2012 la cea mai mare competitie de planuri de afacere!

Intel® Business Challenge Europe 2012 face parte din Intel® Global Challenge, competitia globala oferită de Intel® si UC Berkeley studentilor si absolventilor de orice profil si tinerilor antreprenori care doresc sa invete cum sa transforme o idee intr-un plan de afacerepregatit pentru cei mai selectivi investitori.

De ce sa participi?

Indiferent daca ai doar o idee sau conduci deja o afacere in tehnologie din orice domeniu, in Intel® Business Challenge Europe 2012 gasesti:

premii de pana la 50 000 $ in capital pentru lansarea afacerii
ocazia de a invata pas cu pas cum se construieste un plan de afaceri adevarat
mentori si traineri cu experienta
experienta atragerii unor investitori dupa regulile din Silicon Valley
participarea la finala europeana si apoi la World Finals – UC Berkley (noiembrie 2012)

http://www.jaromania.org/noutati/elevi/intel-business-challenge-2012-se-lanseaza-in-romania-1
http://www.intelchallenge.eu/