Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

FameLab – British Council

FameLab International este o competiție incitantă care umărește să descopere tinerele talente în comunicarea stiinței. Această competiție globală a devenit un model de succes pentru găsirea, formarea și îndrumarea tinerilor cercetători și ingineri pentru a-și împărtăși pasiunea lor pentru știință și tehnologie cu publicul larg.

FameLab 2014 debuteaza cu evenimentele de selectie care vor avea loc pe parcursul lunii aprilie la Polehninica din Bucuresti, Universitatea Cuza din Iasi si Muzeul Antipa din Bucuresti si cu selectia online.

Pentru mai multe detalii:
http://www.britishcouncil.ro/programe/educatie/famelab

http://docs.ad-astra.ro/Flyer_A5_Fame_Lab_final.pdf