Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Volumul 5, numărul 2, 2006

Scorul Ad Astra pentru evaluarea rapoartelor de evaluare a propunerilor de cercetare/dezvoltare
Asociaţia Ad Astra

Experienţa ca evaluator neremunerat pentru Israel Science Foundation
Daniel David

Majoritatea revistelor ştiinţifice româneşti nu servesc ştiinţa
Răzvan Florian, Nicoleta Florian

Colaborare româno-germană a biochimiştilor din Institutul de Biochimie al Academiei Române, finanţată de fundaţia Humboldt
Ştefan Szedlacsek

Revista Ad Astra caută colaboratori şi autori de articole pentru viitoarele numere. Aveţi astfel ocazia de a prezenta rezultatele cercetării dumneavoastră şi de a vă pune experienţa în contribuţia reformei ştiinţei şi educaţiei româneşti, prezentând idei şi planuri de reformă.

Sugestiile cititorilor pentru subiecte şi autori sunt binevenite, şi de asemenea ajutorul la promovarea revistei Ad Astra.

Arhiva revisteiTrimiterea de manuscrise

Revista Ad Astra este editată de asociaţia Ad Astra. Drepturile de autor asupra articolelor aparţin în totalitate autorilor.

ISSN 1583-0462