Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

A fuzzy logic approach to software testing and debugging

Domenii publicaţii > Stiinte ingineresti + Tipuri publicaţii > Articol în volumul unei conferinţe

Autori: H. Madsen, P. Thyregod, B. Burtschy, G. Albeanu and F. Popentiu

Editorial: C. Guedes Soares & E. Zio, Taylor and Francisc Group, London, Safety and Reliability for Managing Risk (ESREL 2006), Vol. II, p.1435-1442, 2006.

Rezumat:

Software testing and debugging are important components of the software engineering process. Current approaches in software testing and debugging are considered. Based on „Uncertainty Principle” in software engineering, the paper shows some ways in fuzzy logic usage in order to model uncertainties in software testing and debugging.

Cuvinte cheie: uzzy logic, software testing and debugging // fuzzy logic, software testing and debugging

URL: http://www.esrel2006.com