Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Valentina Iancu

Avatar

Muzeul Naţional de Artã al României, Bucureşti, .

E-mail: trimite un mesaj.

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: M-5315-2013. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1985

Interese: artã vizualã, artã româneascã modernã, istoria artei

flag Detalii:
Art historian and works as curator at the Romanian Modern Art Department of NMAR. Her most recent research projects have been focused on the relationship between art and politics in modern Romania. In 2011 received Rudich Prize for research offered by the Hebrew University of Jerusalem. She is PhD student at CESI with a thesis on Romanian surrealism.

flag Details:
Istoric de artã şi curator în cadrul departamentului de artã româneascã modernã al MNAR. Cele mai recente proiecte de cercetare în care a lucrat se concentreazã pe relaţia dintre artã şi politcã în România modernã. În 2011 a primit premiul Rudich pentru cercetare oferit de Universitatea Ebraicã din Ierusalim. În prezent este doctorand CESI cu o tezã despre suprarealismul din România.

Publicații selectate:

* Monica Enache, Alexandru Florian, Valentina Iancu, Artiști evrei în România Modernã, editura Noi Media Print, 2012.