Inscriere cercetatori

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Sinteza problemelor CEEX şi răspunsurile ANCS

Ca urmare a rugăminţii noastre ca directorii de proiect şi evaluatorii proiectelor depuse la competiţia CEEX din 2006 să facă publice problemele care au apărut în decursul evaluării proiectelor şi în comunicarea cu autoritatea contractantă, un număr de 39 de persoane au depus 43 de sesizări cu informaţii despre aceste probleme şi 18 comentarii, sesizări anonime, etc. despre CEEX, în perioada 26 iunie – 12 iulie 2006.

Sinteza acestor probleme a fost publicată de asociaţia Ad Astra la https://www.ad-astra.ro/phare/ceex/probleme_CEEX.pdf şi comunicată ANCS.

Dl. Anton Anton, preşedintele ANCS, a răspuns problemelor ridicate în cadrul unei mese rotunde pe tema „CEEX în perspectivă duală: finanţator – cercetători” organizată de Asociaţia Ad Astra, Solidaritatea Universitară şi Asociaţia Fulbright Alumni din România în 22 iulie 2006:
https://www.ad-astra.ro/phare/workshop_bucuresti/

Sinteza răspunsurilor d-lui Anton se găseşte la
https://www.ad-astra.ro/phare/workshop_bucuresti/sinteza.pdf