Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Investitorii străini reproşează premierului calitatea slabă a învăţământului superior

„Competenta invatamantului superior lasa de dorit” este una dintre plangerile reprezentantilor investitorilor straini de calibru aduse la cunostinta premierului Tariceanu in cadrul seminarului organizat de Grupul „The Economist”, plangeri care nu i-au picat deloc bine primului ministru. Tariceanu a recunoscut ca invatamantul superior nu s-a modernizat pe masura asteptarilor, scotand pe banda rulanta absolventi care devin someri.

http://www.gindul.info/articol_19090/deciziile_sunt_luate_de_oameni_care_habar_n_au_ce_e_mediul_de_afaceri.html