Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Valentina Iancu

Avatar

Muzeul Naţional de Artã al României, Bucureşti, .

E-mail: trimite un mesaj.

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: M-5315-2013. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1985

Interese: artã vizualã, artã româneascã modernã, istoria artei

flag Detalii:
Art historian and works as curator at the Romanian Modern Art Department of NMAR. Her most recent research projects have been focused on the relationship between art and politics in modern Romania. In 2011 received Rudich Prize for research offered by the Hebrew University of Jerusalem. She is PhD student at CESI with a thesis on Romanian surrealism.

flag Details:
Istoric de artã şi curator în cadrul departamentului de artã româneascã modernã al MNAR. Cele mai recente proiecte de cercetare în care a lucrat se concentreazã pe relaţia dintre artã şi politcã în România modernã. În 2011 a primit premiul Rudich pentru cercetare oferit de Universitatea Ebraicã din Ierusalim. În prezent este doctorand CESI cu o tezã despre suprarealismul din România.

Publicații selectate:

* Monica Enache, Alexandru Florian, Valentina Iancu, Artiști evrei în România Modernã, editura Noi Media Print, 2012.