Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Catalin Lazar

Avatar

National History Museum of Romania , Bucharest, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://mnir.ro/
Pagina web personala: http://mnir.ro/

Nascut(a) in: 1976

Interese: Arheologie, Neolitic, Eneolitic, Practici funerare

flag Details:
Catalin Lazar is an Archaeologist at National History Museum of Romania His research interests include survey and excavation of Neolithic and Eneolithic sites in Romania, funerary behaviours, paleodemography and mortuary practices in South-Eastern Europe. He also works in bio-cultural identities of Neolithic communities, past population dynamics, experimental archaeology and human-landscape interaction. He has written many articles and is involved in several research projects.