Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Cristina Pruzan

Avatar

New York College of Medicine,Metropolitan Hospital, New York, .

E-mail: trimite un mesaj.

Nascut(a) in: 1967

Interese: Internal Medicine:Hematology-Oncology,Pulmonary

flag Details:
Society of General Internal Medicine:Study about Waldenstrom's macroglobulinemia;false negative bone scans in patients with bone metastasis. Transfusion reactions; cellular immunity in malnourished children with AIDS;phosphates and iron absorbtion in vegetarians.

Publicații selectate:

* Cristina Ilinca-Pruzan,MD, Negative bone scan in a patient with bone metastasis, Society of General Internal Medicine,April, 2002.

* Cristina Ilinca-Pruzan,MD, Waldenstrom's Macroglobulinemia, Society of General Internal Medicine,April 2002, 2002.