Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Call for Papers JSRI no. 6 Gen si/in ideologii

Journal for the Study of Religions and Ideologies (J.S.R.I) va invita sa trimiteti materiale pentru numarul 6 (decembrie 2003) pe tema Gen si/in Ideologii.

Textele trimise trebuie sa nu mai fi fost publicate anterior. JSRI asteapta studii, articole si recenzii ce abordeaza tema din perspective si discipline multiple, cum ar fi: Studii de gen, Filosofie, Studii de comunicare, Sociologie, Antropologie, Filosofia religiilor, etc.

DEADLINE pentru numarul 6: 1 noiembrie 2003

JSRI este o revista electronica a Seminarului de Cercetare Interdisciplinara a Religiilor si Ideologiilor
(http://hiphi.ubbcluj.ro/JSRI/sciri). Este o revista on-line, supervizata de specialistii din Consiliul Consultativ. JSRI apare de trei ori pe an, publicind texte in limbile romana si engleza.

Materialele trebuie sa fie insotite de urmatoarele:
– titlul tradus in limba engleza (daca textul este in romana)
– un rezumat de maxim 10 rinduri, in limba engleza
– o lista de pina la 10 cuvinte-cheie, in limba engleza
– un CV scurt, incluzind o lista a publicatiilor principale si avind precizata afilierea institutionala si adresa de contact a autorului
– (optional) o poza in format jpg, jpeg, tif, gif

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa consultati adresa web de mai jos:
http://hiphi.ubbcluj.ro/JSRI

Textele trebuie trimise ca atasament (format doc sau rtf, Microsoft Word) la adresa:
s_c_i_r_i@yahoo.com