Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Implică-te!

Contribuţii voluntare
Contribuţii voluntare de cel puţin 10 USD sunt binevenite. O listă cu aceste contribuţii, posibil anonime, va fi dată publicităţii în fiecare an. Banii colectaţi vor fi utilizaţi pentru stabilirea unui sistem anual, pe bază de propuneri, de premii pentru cercetarea studenţească din România. Mica dumneavoastră contribuţie poate însemna mult!

Sponsori
Deveniţi un sponsor Ad Astra! Ajutaţi refacerea ştiinţei româneşti oferind o punte de comunicare între cercetătorii români şi lumea ştiinţifică! Deveniţi un mecena al cercetării studenţeşti şi al educaţiei din România!

Alăturaţi-vă nouă!
Puteţi să deveniţi membru al asociaţiei Ad Astra. Alăturaţi-vă echipei noastre!

Apel la articole
Revista Ad Astra caută colaboratori şi autori de articole pentru viitoarele numere. Aveţi astfel ocazia de a prezenta cercetările dumneavoastră şi de a vă pune experienţa în contribuţia reformei ştiinţei şi educaţiei româneşti, prezentând idei şi planuri de reformă.Instrucţiuni de trimitere a manuscriselor sunt disponibile. Sugestiile cititorilor pentru subiecte şi autori sunt binevenite.

Linkuri
Puneţi linkuri spre noi pe paginile voastre web! Adresa sitului Ad Astra este https://www.ad-astra.ro/ , iar adresa revistei Ad Astra este https://www.ad-astra.ro/journal/ . Puteţi folosi în acest scop logoul nostru, pe care îl puteţi lua de aici în varianta română sau engleză.

Ajutorul dumneavoastră la promovarea Ad Astra, prietenilor, colegilor, sau la conferinţe, este binevenit.