Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Listă de contact cercetători pentru presă

Acord date personale pentru membrii proiectului cercetatori – jurnalisti de stiinta

Daca vedeti aceasta pagina, inseamna ca  sunteti parte a colaborarii dintre cercetatori si jurnalisti de stiinta (https://ad-astra.ro/colaborare-cercetatori-si-jurnalisti-de-stiinta/), sau sunteti membru al Asociatiei Ad Astra (https://ad-astra.ro/wordpress/whos-who/?member=1) . Pentru a continua, va rugam sa acceptati urmatoarele conditii:

  • Datele care apar in casuta „Date private”a profilului dumneavoastra, nu vor fi facute niciodata publice.  Ele sunt vizibile doar membrilor proiectului de colaborare dintre cercetatori si jurnalisti de stiinta, precum si membrilor asociatiei Ad Astra.
  • Datele din profil care apar in casuta „Date private” a celorlalti membri aiproiectului pot fi utilizate doar pentru scopul descris in proiect. Ele nu se dau mai departe fara acordul expres al persoanei respective.
  •  Celelalte date din casuta de profil pot fi facute publice (institutie, etc.). Ele pot aparea, de exemplu, in pagina dumneavoastra personala de pe acest website, care se genereaza automat si apare ca link pe nume.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de mai sus si vreti sa fiti scosi din proiectul de colaborare dintre jurnalisti si cercetatori, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office@ad-astra.ro. De preferat, emailul trebuie trimis de pe aceeasi adresa cu care v-ati inregistrat.

ACCES RESTRICTIONAT!

Pentru a va inscrie ca cercetator, comunicator de stiinta si a primi dreptul de a vedea lista de mai jos, trimiteti un email la adresa office@ad-astra.ro