Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Dezbatere publica privind schimbările climatice

Este schimbarea climatica un rezultat direct al cresterii nivelului gazelor cu efect de sera, generate de activitatea umana, sau se datoreaza altor motive? Putem oare, indiferent de raspuns, sa inversam aceasta tendinta si sa ne salvam planeta?

British Council in parteneriat cu Academia Romana, Autoritatea Romana pentru Cercetare Stiintifica si Asociatia Ad Astra organizeaza dezbaterea privind schimbarile climatice sambata, 8 martie 2008, incepand cu orele 11, la Biblioteca Academiei Romane, Amfiteatrul „Ion Heliade Radulescu” (Calea Victoriei 125). Daca doriti sa luati parte la dezbaterea publica, exprimati-va intentia de participare la emailul dana.radler@britishcouncil.ro (mentionand institutia unde studiati/lucrati) pentru a primi o invitatie.

http://www.britishcouncil.org/ro/romania-society-and-science-beautiful-science-debates.htm