Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Bio/Senzori Chimici_Oportunitate Exceptionala_Asistent/a de Cercetare Stiintifica in Chimie.

Pentru persoanele potential interesate, va transmit — mai jos — link-ul cu anuntul Icechim pt Asistent/a de Cercetare Stiintifica in Chimie, postat la site-ul Icechim si la site-ul ANCS Jobs.

Inscrierea expira 13 Iunie 2013.

Icechim:
http://www.icechim.ro/index.php?q=posturi

http://www.icechim.ro/posturi-vacante/Asistent-de-cercetare-stiintifica-in-chimie.pdf

Concursul se va desfasura in zona 17 Iunie 2013.

Este o oportunitate exceptionala de acumulare de cunostinte si know-how, cu dezvoltarea profesionala pentru o persoana pregatita si doritoare sa depaseasca barierele cunoasterii in acest domeniu, cu daruire profesionala si dorinta de (auto)perfectionare intr-un ritm accelerat, care vor genera rezultate stiintifice si profesionale pe masura, cu implicarea unor colaboratori marcanti interni si internationali.