Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Concursul “Didactica Nova” dedicat aniversarii Universitatii din Bucuresti – 150 de ani de existenta

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In perioada iunie 2013-octombrie 2014, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti organizeaza Concursul “Didactica Nova” dedicat aniversarii a 150 de ani de la infiintarea Universitatii din Bucuresti. Tema concursului se refera la un curriculum academic inovativ: conceperea, proiectarea, elaborarea si promovarea resurselor universitare digitale. Cursurile universitare digitale vor avea o noua conceptie prin metode didactice si pedagogice adecvate generatiei de tineri.

Initiativa organizarii acestei actiuni are in vedere motivarea, stimularea si mobilizarea cadrelor didactice universitare in vederea utilizarii in procesul de invatamant a noilor tehnologii si a calculatorului, a metodelor didactice si pedagogice adecvate generatiei de tineri. Obiectivele declarate necesita raspunderi individuale si colective, actiuni si demersuri educationale pentru ca studentii sa fie participanti activi la propriul lor proces de invatare, pentru ca tehnologia sa fie un mediator al unei educatii de calitate, iar calculatorul sa fie un mijloc de formare a unei noi viziuni asupra educatiei, cercetarii si inovarii.
Mai multe informatii la adresa Web: http://www.unibuc.ro/d-nova/

http://docs.ad-astra.ro/v1-afisD-NOVA.PNG

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.