Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Noul numar Journal for the Study of Religions and Ideologies, 26/2010

A aparut noul numar al revistei Journal for the Study of Religions and Ideologies, vol. 9, nr. 26, Summer 2010, disponibil on-line la adresa www.jsri.ro link: „Current issue”.

In acest numar puteti citi contributiile despre relatia dintre etica si religie ale autorilor Adrian-Paul Iliescu, Anca Mustea, Oana Negru, Adrian Opre, Petru Bejan, Gabriel Andreescu, Liviu Andreescu, Dorin Stefanescu, Sandu Frunza, John Morgan, Bulent Senay si Nico Vorster; textele despre dezvoltarea studiilor americane scrise de Ramona Hosu si Marius Jucan; recenziile semnate de Nicu Gavriluta, Delia Balaban, Elena Abrudan, Raluca Moldovan si Catalin Vasile Bobb.

De asemenea, in acest numar puteti citi conferinta SCIRI sustinuta la intilnirea din luna mai de Dr. Reuven Firestone: “Divine Authority and Mass Violence: Economies of Aggression in the Emergence of Religions“.