Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Flavius Solomon

Avatar

ResearcherID:http://www.researcherid.com/rid/A-5765-2011Historian, Fields of interest: Church history; Nationalism; Minorities in Eastern Europe; Urbanization and Ethnic Identity; International Studies. Fellowship of Alexander von Humboldt Stiftung and DAAD.

Institutul de Istorie A. D. Xenopol, Academia Românã, Iasi, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://iit.iit.tuiasi.ro/adxenopol

Nascut(a) in: 1967

Interese: Istoria Europei de Est

flag Detalii:
Istoric. Domeniile de interes: Istorie ecleziasticã; Naţionalism şi minoritãţi în Europa de Est; Urbanizare şi identitate etnicã; Relaţii internaţionale.
Bursier al Fundaţiei Alexander von Humboldt.

Evaluarea performanţelor academice în domeniul ştiinţelor umaniste. Criterii elaborate de cãtre Asociaţia Ad Astra:
https://ad-astra.ro/posts/view_post.php?post_id=1416〈=en

Publicaţii şi Scor performanţe academice Flavius Solomon:
http://iit.iit.tuiasi.ro/adxenopol/personal/f_solomon.pdf