Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Ana-Mari Tataru Kjaer

Avatar

Ph.D. in Electrical Engineering, Aalborg University, Institute for Energy Technology (Denmark) Former scholar of University of Galati (Romania)Research at University of Leeds (UK), Universite du Havre (Le Havre), Universite de Lille (Lille)

Danfoss Compressors, Flensburg, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://danfoss.com

Nascut(a) in: 1971

Interese: masini electrice, camp electromagnetic,calcul cu element finit

flag Details:
Ph.D. in Electrical Engineering, Aalborg University, Institute for Energy Technology (Denmark)
Former scholar of University of Galati (Romania)
Research at University of Leeds (UK), Universite du Havre (Le Havre), Universite de Lille (Lille)

Publicații selectate:

* A.M.Tataru Kjaer, J. Corda, P.O. Rasmussen, E. Ritchie, Analytical calculation of aligned and unaligned inductance of a Shark Switched REluctance Motor, IEE Journal, 2005.