Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Teodora Gliga

Avatar

see nice webpage

BirkBeck College, London, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.cbcd.bbk.ac.uk/people/teo/
Pagina web personala: http://eleves.ens.fr:8080/home/gliga

Nascut(a) in: 1978

Interese: stiinte cognitive, dezvoltare cognitiva (achizitia limbajului, fizica naiva)

flag Details:
see nice webpage

Publicații selectate:

* Teodora Gliga and Ghislaine Dehaene-Lambertz1-, Development of a view-invariant representation of the human, Cognition, 2006.

* Gliga, T., G. Dehaene-Lambertz, Structural Encoding of Body and Face in Human Infants and Adults, Journal of Cognitive Neurosciences, 17, 2005.

* Gliga, T., La reconnaissance des visages par le nourisson., Medecine & Enfance, 2003.

* Dehaene-Lambertz, G. & Gliga, T., Common neural basis for phoneme processing in infants and adults., Journal of Cognitive Neurosciences, 16, 2004.