Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Liviu Paunescu

Avatar

I graduated from University of Bucharest in 2006.I obtained a Ph.D. from University Rome2 "Tor Vergata" in February 2011.During 2012 I worked as a post-doc at University of Vienna.Junior researcher at Institute of Mathematics of the Romanian Academy "Simion Stoilow" since 2006.

IMAR, Bucuresti, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: www.imar.ro
Pagina web personala: http://imar.ro/~lpaunescu/

Nascut(a) in: 1983

Interese: aproximari metrice, algebre de operatori, teoria geometrica a grupurilor

Publicații selectate:

* Liviu Paunescu, A Convex Structure on Sofic Embeddings, Ergodic Theory and Dynamical Systems, 2013.

* Liviu Paunescu, On Sofic Actions and Equivalence Relations, Journal of Functional Analysis, 261, 2011.

* Valerio Capraro; Liviu Paunescu, Product between ultralters and applications to the Connes' Embedding Problem, Journal of Operator Theory, 68, 2012.