Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Daniel Ioan

Avatar

Universittaea Politehnica din Bucuresti, Bucharest, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.upb.ro
Pagina web personala: http://www.lmn.pub.ro/~daniel

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: C-4338-2011 . Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1948

Interese: modelarea electromagnetica

flag Detalii:
Profesor de Inginerie Electrica la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Directorul Centrului de cercetari CIEAC din UPB.

flag Details:
Professor in Electrical Engineering at Polytechnic University of Bucharest. Director of CIEAC - Research Center in Computer Aided Electrical Engineering

Publicații selectate:

* Ioan, Daniel; Ciuprina, Gabriela; Schilders, W. H. A., Parametric models based on the adjoint field technique for RF passive integrated components, IEEE, Ieee Transactions on Magnetics, Volume: 44 Issue: 6, 2008.