Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Ionel Victor Patrascu

Avatar

ROMVAC, Voluntari, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://romvac.ro
Pagina web personala: http://patrascu.org

Nascut(a) in: 1937

Interese: SIDA, virusologie

flag Detalii:
Am facut studii in domeniul virusurilor oncogene la animale si om. Am descoperit si am studiat focarul de SIDA/AIDS la copii din Romania (1988-1996). In prezent sunt intr-un program de dezvoltare tehnologica la ROMVAC si ajut tinerii specialisti sa se familiarizeze cu activitate stiintifica in domeniul virusologiei. Sunt un cercetator in varsta!

flag Details:
I am an old scientist working in the field of virology. A part of my life I spent to study oncogenic viruses (bovine leukemia virus, Marek's disease virus, AIDS). Now, I have interest to help young scientist to become familiar with the virology and vaccine production technologies.