Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

dr. Daniel Ganea

Avatar

EcografieLaDomiciliu.ro, Bucuresti, Romania.

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://EcografieLaDomiciliu.ro
Pagina web personala: http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: G-5031-2012. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1982

Interese: medic de familie, bucuresti, ilfov, consultatii, ecografie, urgenta, domiciliu, online

flag Detalii:
Ad Astra e o societate a oamenilor pasionati de stiinta, de lucruri palpabile, de provocari si dotati cu o imaginatie care ii face capabili sa realizeze si sa vizualizeze relevanta acestora in evolutia umanitatii.

Eu sunt medic de familie in Bucuresti Sector si judetul Ilfov. Am deschis un cabinet in Bucuresti si fac consultatii medicale la domiciliu si ecografie la domiciliu in Bucuresti. Gasiti mai multe detalii despre activitatea mea de medic de familie pe pagina mea:
http://consultatiiladomiciliu.ro/

Ce m-a surprins la oamenii cu care lucrez este dedicatia si omenia cu care trateaza pacientii. Am lucrat cativa ani in urgenta si pe ambulanta si de prea multe ori mi s-au plans pacientii ca nu sunt tratati omeneste. Unul din obiectivele pe care mi le-am propus in cariera este sa schimb acest lucru prin exemplul personal. Asa ca ma bucura cand cineva ma recomanda, pentru ca stiu ca am facut un pas inainte spre acest deziderat.

Unul din spitale este un spital social, un proiect finantat de primaria locala in colaborare cu Ministerul Sanatatii si FMI printr-un program european. Ce au facut acolo m-a uimit: o cladire moderna, ultraeleganta, aparatura performanta si mai ales, preturi sociale (pacientii primesc in functie de venituri, pe baza unui dosar social, o suma anume din care ii sunt decontate serviciile medicale la standarde.. mult deasupra ceea ce se gaseste prin spitalele din Bucuresti sau Ilfov).

Activitatea de cercetare o desfasor in cadrul Centrului de excelenta care s-a infiintat in spital prin efortul reunit al colegilor si al reprezentantilor administratiei locale.

Colaborarea aceasta se incadreaza perfect in activitatea mea si contribuie la un alt proiect al meu, cresterea accesibilitatii medicului si cresterea adresabilitatii in timp util la un medic de familie sau la medic specialist.

Pentru detalii privind ecografie la domiciliu in Bucuresti Sector si judetul Ilfov (sau judetele invecinate) vizitati http://EcografieLaDomiciliu.ro

Va invit sa va alaturati proiectului de reumanizare a medicinei venind in Comunitatea Oamenilor Sanatosi pe http://facebook.com/ComunitateaOamenilorSanatosi

flag Details:
I am a family physician, found of seeing the humans inside my patients.

Publicații selectate:

* Conf. dr. Tarcea Monica, dr. Daniel Ganea, Relevanta evolutiei morbiditatii TBC in trei judete din Romania intre 2000 si 2004, University Press, Impactul monitorizarii morbiditatii prin TBC in Romania, 2005.

Mai jos este tabelul ResearcherID/G-5031-2012 pentru toate articolele cercetatorului dr. Daniel Ganea: