Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Carmen Nicolescu

Avatar

Universitatea din Pitesti, Pitesti, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.upit.ro
Pagina web personala: http://www.youthandfuture.ro

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: X-1968-2012. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1968

Interese: literatura, cercetare, poezie, lirica, simbolism, jurnalism, autori

flag Detalii:
Aptitudini interculturale - legaturile de lucru si competentele profesionale au propulsat-o in colaborari specifice cu parteneri din mai multe tari europene, in proiecte culturale si educationale, cu care a avut si are in continuare o relatie buna, bazata pe respect si comportament adecvat si corect.
Aptitudini de mediere - incepand cu anul 2000 s-a implicat in proiecte multinationale de cooperare educationala si culturala, construind concepte si pozitii comune, obtinand intotdeauna calificativul FOARTE BINE.
Aptitudini de prezentare - a fost invitata si a participat la diferite conferinte si seminarii de lucru locale, regionale, nationale si internationale, atat datorita proiectelor dezvoltate, cat si cu ocazii stiintifice sau profesionale.
Aptitudini politice - nu este implicata politic in nicio organizatie, dar are o experienta considerabila in formarea tinerilor si, de aceea, s-a implicat in actiuni ale societatii civile, care se ocupa cu promovarea dialogului pentru tineri. Are vederi liberale si crede cu tarie in promovarea conceptului european "unitate prin diversitate", concept al cooperarii si competitiei corecte.

flag Details:
Intercultural skills - working relationship and professional skills have propelled her into specific collaborations with partners in several European countries, cultural and educational projects, with whom she had and still has a good relationship based on respect, proper behavior and correct attitude.
Mediation skills - since 2000 she has been involved in multinational projects of educational and cultural cooperation, building concepts and common positions, always getting VERY GOOD rating.
Presentation skills - she was invited and participated in various conferences and workshops at local, regional, national and international projects because both were developed with scientific or professional occasions.
Political skills - she is not involved in any political organization, but has considerable experience in training youth and, therefore, to have been engaged in civil society, promoting dialogue dealing with youth. She is liberal in concepts and believes strongly in promoting the European concept "unity through diversity", concept of cooperation and fair competition.