Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Cristian Ungureanu

Avatar

"George Enescu" Universitu of Arts Iasi, iasi, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.arteiasi.ro/
Pagina web personala: http://www.cristianungureanu.ro/

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: B-8009-2013. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1972

Interese: arta, cultura, geometrie, compozitie, transdisciplinaritate, filosofie

flag Detalii:
CRISTIAN UNGUREANU este absolvent al Facultatii de arte plastice, decorative si design din cadrul Universitatii de Arte “George Enescu”, Iasi- specializarea Pictura de sevalet, a Masterului de Arte Plastice la Universitatea de Arte “George Enescu”, Iasi si a Doctoratului in Arte plastice si decorative cu teza “Dialog intre sfera si cub (Geometria secreta a picturii europene)” la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti. In prezent este lector universitar doctor la Universitatea de Arte “George Enescu“ din Iasi. Ca artist plastic profesionist, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania din 1998, are multiple participari la expozitii de grup, 13 expozitii personale in tara si in strainatate, a sustinit conferinte la universitati din Romania, Federatia Rusa, Italia si Spania, coordoneaza- din 2007- Simpozionul international de arta de la cabana “Cascada”- masivul Retezat, a publicat o serie de articole in reviste de specialitate si doua volume de teoría artei (2005,2013) la edidura “Artes” din Iasi.

flag Details:
CRISTIAN UNGUREANU is a BFA (Hons) Fine Art, Painting, The "George Enescu" University of Arts (formerly known as "George Enescu" Academy of Fine Arts), Iasi, Romania; MFA Fine Art, "George Enescu" University of Arts and has a Phd in visual arts at the National University of Fine Arts in Bucharest by the sentence „Dialog between sphere and cube”. At present, he is a pHd lecturer at the "George Enescu" University of Arts He is a member of Professional Artists Union of Romania since 1998, has multiple participation in national and international visual events, ten solo exhibitions, six international conferences and one volume published.