Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Dan Batalu

Avatar

Politehnica University of Bucharest, Bucharest, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.sim.pub.ro
Pagina web personala: http://www.materia.ro

Nascut(a) in: 1970

Interese: biomaterials, phase diagrams, shape memory alloys, superconductors, implants

flag Detalii:
Sef de lucrari la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor, Departamentul Stiinta Materialelor Metalice si Metalurgie Fizica.

Activitati didactice (discipline predate): Proiectarea Implanturilor, Grafica Inginereasca, Stiinta Materialelor.

Activitati de cercetare: Proiectarea Implanturilor, Biomateriale, Aliaje cu Memoria Formei, Materiale Supraconductoare, Diagrame de Faze.

flag Details:
Lecturer at Polytechnic University of Bucharest, Faculty of Materials Science and Engineering, Metallic Materials Science and Physical Metallurgy Department.

Teaching activities: Design of Implants, Engineering Design, Materials Science.

Research activities: Design of Medical Implants, Biomaterials, Shape Memory Alloys, Superconductors, Phase Diagrams.