Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Neculai ANDREI

Avatar

Research Institute for Informatics, Bucharest, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://camo.ici.ro/neculai/nandrei.htm
Pagina web personala: http://camo.ici.ro/neculai/nandrei.htm

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: A-3933-2010. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1948

Interese: optimization, mathematical modeling

flag Detalii:
Optimizare fara restrictii de mari dimensiuni, optimizare cu restrictii de mari dimensiuni, tehnologia matricelor rare, limbaje orientate algebric pentru programarea matematica.

flag Details:
Large-scale unconstrained optimization, large-scale constrained optimization, sparse technology, algebraic oriented languages for mathematical modeling