Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Ioana Berindan Neagoe

Avatar

UMF Iuliu Hatieganu, IOCN Ion Chiricuta, Cluj Napoca, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.iocn.ro
Pagina web personala: http://www.iocn.ro

Nascut(a) in: 1965

Interese: genomic a, transcriptomica, cancer, biologie molecular

flag Detalii:
Dr. Berindan Neagoe este Director al Centrului de Cercetare pentru Functional Genomics, biomedicina si translationala Medicina de la Universitatea de Medicina si Farmacie si director stiintific Institutul Oncologic Ion Chiricuta. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul biologiei moleculare a cancerului, SIRNA, genomica functionala, terapie orientate si nanotehnologia, Dr. Berindan Neagoe este Ass. Prof. de Imunologie la Facultatea de Medicina.

flag Details:
Dr. Berindan Neagoe is Director of Research Center for Functional Genomics, Biomedicine and Translational Medicine University of Medicine and Pharmacy and Scientific Director The Oncology Institute Ion Chiricuta. With an experience of more than 20 years in the field of molecular biology of cancer, siRNA , functional genomics, targeted therapy and nanotechnology , Dr. Berindan Neagoe is Ass. Prof. of Immunology at the Faculty of Medicine.