Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Bogdan NADOLU

Avatar

West University of Timisoara, Timisoara, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.socio.uvt.ro/socio/cadre-didactice/

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: C-4886-2011. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1973

Interese: sociologia spatiului virtual, comunicare, Internet, dinamica grupului, analiza de retea

flag Detalii:
Doctorat in sociologie, 2002 cu teza: Interactiuni sociale mediate de computer.
Subiecte de cercetare: impactul social al ICT, CMC, dinamica grupului, consumul cultural, procese urbane, anchete electorale.

flag Details:
Ph.D. in sociology, 2002, thesis: Computer Mediated Social Interactions.
Research topics: social impact of the ICT, CMC, Group dynamics, Cultural consumption, Urban processes, electoral surveys.