Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Luba Shapiro

Avatar

///////////////////////////////////////////////////, Haifa., .

E-mail: trimite un mesaj.

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: ///////////////////////////////////////////////. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1962

Interese: ///////////////////////////////////////////////////////////////////

flag Detalii:
/////////////////////////////////////////////////

flag Details:
The theme of my PhD is " Etiology and Therapy of the Disabilities involved in Learning English
in Junior High and High School".
The research was held among the group of the students and separate students . A set of weighty strategies were found , checked and found as an effective one for the decreasing of the learning disabilities performance in class.