Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Serghei Curlat

Avatar

Academia de Stiinte din Moldova (IGFPP), Chisinau, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://igfp.asm.md/

Nascut(a) in: 1989

Interese: chimie organica, compusi naturali

flag Detalii:
Scopul cercetarii efectuate este individualizarea unor substante biologic active din plante gasite in regiune, elucidarea structurii acestora si descrierea activitatii biologice a compusilor naturali atat asupra organizmelor animale, cat si celor vegetale.

flag Details:
The goal of my research is to obtain individual compounds from the plants, to discover treir structure and to discribe their potential biological activity both on animal and vegetal organisms.