Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Daniel Brumaru

Avatar

Hôpitaux Universitaires de Strasbourg, Strasbourg, .

E-mail: trimite un mesaj.

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: B-9600-2014. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1966

Interese: myelin, neuroprotection

flag Details:
Biopathology of myelin, neuroprotection and therapeutic strategies

Publicații selectate:

* Taleb, Omar; Maammar, Mohammed; Brumaru, Daniel; et al., Xanthurenic Acid Binds to Neuronal G-Protein-Coupled Receptors That Secondarily Activate Cationic Channels in the Cell Line NCB-20, 2012.

* Gobaille, Serge; Kemmel, Veronique; Brumaru, Daniel; et al., Xanthurenic acid distribution, transport, accumulation and release in the rat brain, 2008.